Voor elke klus in en om 't huis!
Home
Actie geerdinkhof
Beveiliging/inbraak
Werkzaamheden
Foto album
Algemene informatie
Wij over onszelf
Partners
Alg. Voorwaarden
Met dank aan
Contact
Sitemap

 

 

 

Het ontstaan van 3KG

 

Als gevolg van een aantal factoren ooit, werd de gedachte een eigen bedrijf te starten steeds groter. Ondertussen bestaat 3KG al weer zo’n twaalf jaar. En achteraf had deze stap veel eerder genomen moeten worden. Zomer 2006 was de oprichting een feit. En tot op de dag van vandaag elke minuut met veel plezier gewerkt. 3KG heeft zich ondertussen ontpopt tot een allround klussen bedrijf. Maar nog steeds komen we ook voor het allerkleinste klusje graag bij U langs.  

 

 

De naam van 3KG

 

Over de naam is geruime tijd nagedacht. Zelf vond ik het minder creatief om mijzelf guus klussen bedrijf o.i.d. te noemen. Een beetje nadenken over een naam zegt misschien ook wel iets over de werkzaamheden van 3KG. Eerst even nadenken, voordat je ergens aan begint.  Een goede start oftewel een goede fundering is de basis voor alles. Het leuke van deze naam is dat het bij iedereen altijd vragen oproept. Een ander voordeel is natuurlijk dat men de naam niet snel zal vergeten.

 

De kleuren van 3KG

 

Ook hier ligt wederom een basis aan ten grondslag, en hebben wij zeer bewust en wel overwogen voor deze kleurstelling gekozen.

Met de drie primaire kleuren Rood-Groen-Blauw kun je elke kleur maken die er is. Als we dit omrekenen komen we op 16.777.216 verschillende combinaties.

Uiteraard heeft 3KG voor uw probleem of klus niet zoveel oplossingen.

 

 

 

 

 

3KG  | guus@3kg.nl